Гергана Георгиева

Гергана Георгиева

Гергана Георгиева (Гери) е поклонник на всичко красиво, съзерцател на мистерията на звездното небе, страстен читател, ненаситен пътешественик, почитател на изящните изкуства и колекционер на антикварни предмети, любител фотограф, фея на цветята, богиня на вкусните ястия, закрилник на човечеството, мечтател за големите неща и ценител на малките.

Гери е страстен кулинар по призвание и глобален бизнес мениджър по професия. Пътувайки из целия свят и опознавайки различни култури, тя има шанса да се наслади на божествено вкусни храни, приготвени както в домашни условия, така и в изискани ресторанти. Това допринася за оформянето на вкусовите ѝ предпочитания и богатството от разнообразни рецепти на сайта ѝ – Geri’s Food.

Гери живее в Белгия заедно със съпруга си и дъщеря си, с които споделя своята любов към кулинарията. Може да откриете още интересни рецепти и полезни съвети на нейния сайт.


Да направим вкусен всеки ден
-20%
ТОП

31.20 лв. 39.00 лв. Без данък: 28.62 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.