Гай и Катлийн Хендрикс

Гай и Катлийн Хендрикс

д-р Гай Хендрикс е лидер в областта на трансформацията на интимните връзки и терапиите на тялото вече повече от 45 години. След като завършва докторантурата си по консултиране и психология от Станфорд, Гай служи като професор по консултивна психология в Университета на Колорадо в продължение на 21 години. Той е написал повече от 40 книги. През 2003 г. Гай съоснова, заедно със съпругата си Spiritual Cinema Circle, който разпространява вдъхновяващи филми и съзнателно забавление на абонати в над 70 страни.

Гай преподава семинари по целия свят и се появява на повече от 500 радио и телевизионни предавания, включително OPRAH, CNN, CNBC и други.


Катлийн Хендрикс, доктор по медицина, е еволюционен катализатор и наставник на свободна практика, който е пионер в областта на телесната интелигентност и съзнателната любов. Кейти има международна репутация като водещ на семинари, които представят основни умения на съзнателния начин на живот - автентичност, способност за реагиране и благодарност. Тя е съавтор на дванадесет книги, включително бестселъра "Съзнателната любов".

Кейти е успешна предприемачка в продължение на повече от четиридесет години. Тя специализира в превръщането на концепции като ангажираност в почувствано преживяване, стимулиращо нови действия, които се появяват отвътре навън. Нейните уникални програми за коучинг и лидерство са помогнали на стотици лидери в САЩ и Европа да появят невероятните си способности.

Кейти заедно със съпруга си се е появила в над 500 радио и телевизионни програми и е пътувала над един милион въздушни мили.


Няма налични продукти.


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.