Джейсън Фрийд, Дейвид Хайнемайър Хенсън

Джейсън Фрийд, Дейвид Хайнемайър Хенсън

Джейсън Фрийд е съосновател и президент на 37 сигнала – частна компания, чийто главен офис е в Чикаго. Дейността ѝ е посветена на разработване на възможно най-висококачествените уеб-базирани инструменти, които в същото време притежават само най-важните функции. Продуктите им включват „Бейскамп“, „Хайрайз“, „Бакпак“, „Та-да Лист“ и „Райтборд“. Те са създателите и на софтуерната рамка с отворен код „Руби он Рейлс“.

Продуктите на 37 сигнала могат да правят по-малко неща в сравнение с продуктите на конкурентите им и това е напълно преднамерено.

Блогът на компанията – „Сигнал срещу шум“, се чете от над 100 000 души всеки ден.

Джейсън вярва, че истинската ценност и красотата са в простотата. Елегантността, уважението към желанието на хората да си свършат добре работата и почтеността, когато обещаваш, че продуктът ще се използва лесно, са отличителните черти в мисията на 37 сигнала.


Дейвид Хайнемайър Хенсън e един от създателите на „Бейскамп“ и съавтор на бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ „Преработване“ и „От разстояние“. Той е създателят на „Руби он Рейлс“ и на над милион уебприложения. Родом от Дания, Дейвид се мести в Чикаго през 2005 г. и в момента живее ту в САЩ, ту в Испания заедно със съпругата си и двамата им синове. В свободното си време се наслаждава на състезателни автомобили, занимава се с пейзажна фотография на залези и деца и пуска твърде много и все дълбокомислени съобщения в туитър.


Преработване
-20%
ТОП

Преработване

15.20 лв. 19.00 лв. Без данък: 13.95 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.