Фред П. Гоун

Фред П. Гоун

Джоузеф П. Гоун е професор по антропология и глобална здравна и социална медицина в Харвардския университет. Завършва бакалавърска степен в Харвардския колеж през 1992 г. и докторска степен по клинична психология в Илинойския университет, в Урбана-Шампейн през 2001 г. След назначаване на преподаватели в комисията по човешко развитие в Чикагския университет, Гоун работи в катедрата по психология (клинична наука) и в катедрата по индианска култура в Мичиганския университет в продължение на шестнадесет години.

1
755/5000
Джоузеф П. Гоне е професор по антропология и глобална здравна и социална медицина в университета в Харвард. Завършва бакалавърска степен от Харвардския колеж през 1992 г. и докторска степен по клинична психология в Университета на Илинойс в Урбана-Шампейн през 2001 г. По време на следдипломната си подготовка той е асистент по дисертация в колежа "Дартмут", преди да завърши психологията си стаж в болница McLean / медицинско училище в Харвард. След кратко назначаване на преподаватели в комисията по човешко развитие в Чикагския университет, Gone е работил в катедрата по психология (Клинична наука) и в катедрата по американска култура в университета в Мичиган в продължение на шестнадесет години.

Седемте видения на шамана Бизоновата шатра
-20%
ТОП

Седемте видения на шамана Бизоновата шатра...

4.80 лв. 6.00 лв. Без данък: 4.40 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.