Франк Кинслоу

Франк Кинслоу

Д-р Франк Дж. Кинслоу изследва и преподава лечебни техники повече от 35 години. Той черпи от своя клиничен опит като хиропрактикуващ лекар, от задълбочени изследвания на източни езотерични философии и практики, както и от пламенна му любов към относителността и квантовата физика. През 2007 г. процесът на незабавно излекуване се ражда от лична криза, която оставя д-р Кинслоу без място, на което да отиде, както и без работа, която да практикува. От всичко това той успява да създаде жив и изпълнен със смисъл живот до пълното си възстановяване. В последствие започва да преподава и да пише с такава простота и яснота, че само за няколко години десетки хиляди хора по целия свят успяват да постигнат осъзнат и смислен живот чрез книгите му.

Д-р Франк Кинслоу има частна практика в областта на квантовото синхронизиране. "Куантум Ентъртеймънт" (Quantum Entrainment) е научна процедура за бързо изцеление на физически и емоционални раздори. В допълнение към частната си практика, д-р Кинслоу организира лекции и провежда семинари за квантовото привличане.

Живее в Сарасота, Флорида, заедно със съпругата си Мартина.


Чудото на квантовия живот
-20%
ТОП

10.40 лв. 13.00 лв. Без данък: 9.54 лв.

Чудото на мигновеното изцеление
-20%
ТОП

9.60 лв. 12.00 лв. Без данък: 8.81 лв.

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.