Евелина Хараланова, Светлозар Хараланов

Евелина Хараланова, Светлозар Хараланов

Проф. д-р Светлозар Хараланов преподава клинична психиатрия в Медицинския университет–София. Председател е на държавна комисия за специалност по психиатрия. Бил е национален консултант по психиатрия в МЗ и НЗОК. От дълги години е началник на Първа психиатрична клиника и зам.-директор на Университетската болница по неврология и психиатрия „Св. Наум“ в София. Председател е на научното дружество „Стрес и адаптация“. Специализирал е в Германия и САЩ и многократно е бил гостуващ професор в различни университети и научни институции в Германия. Има над 400 научни публикации и 7 признати изобретения за ранна диагностика и обективно измерване на ефекта от терапията при психиатрични и неврологични пациенти.

Има издадени патенти в ЕС, САЩ, Канада, Австралия, Япония и Китай.


Д-р Евелина Хараланова е завършила психология в Софийския университет „Климент Охридски“, магистратура по невро-когнитивна психология в Университета „Лудвиг-Максимилиа“ (Мюнхен, Германия) и докторантура по клинична психология в Медицинския университет – София. От 1997 г. участва в международни проекти с известни учени от Германия и САЩ и има над 100 научни публикации. От 2009 г. провежда интегрални тренинги за лично и професионално благополучие и създава Център за постигане на смислени цели и развитие с позитивни емоции и хармонични взаимоотношения (AMORERA). Тя ръководи и Международния институт по когнитивно-афективни невронауки (I CAN).Емоции и шизофрения
-20%
ТОП

Емоции и шизофрения

11.20 лв. 14.00 лв. Без данък: 10.27 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.