Ерик Ейбрахамсън

Ерик Ейбрахамсън

Ерик Ейбрахамсън е най-младият досега пълноправен професор по мениджмънт в училището по бизнес на Колумбийския университет.

Ейбрахамсън проучва създаването, разпространението, използването и отхвърлянето на иновативни техники за управление на организациите и техните служители. Той е най-известен с работата си върху модерните техники на управление. Той е и експерт по управление на организационната промяна. Той е изследвал темата за управление на промяната и публикува изследването си в книга, която печели награда за най-добра книга на годината в сферата на стратегията и бизнес отношенията.

Напоследък Ейбрахамсън изследва динамиката на умерено обърканата система - офиси, организации и дори индустриални райони - които биха функционирали по-слабо, ако са по-малко разхвърляни или по добре подредени. Резюме на неговата научна работа е публикувано в изследването "Организационно поведение", озаглавено "Теория на дезорганизацията и дезорганизиращо поведение".

Той преподава и консултира по тези теми компании от цял ​​свят.


Безупречният безпорядък
ТОП

15.00 лв.Без данък: 13.76 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.