Елизабет Пантли

Елизабет Пантли

Eлизабет Пантли обучава родители и е президент на „Бетър Бeги­нингс“ АД (компания за обу­чение и информация за семейства). Елизабет често говори пред родители в училища, болници и родителски групи и презентациите ѝ са приемани с ентусиазъм и хвалебствия. Тя е редовен гост на различни радиопредавания и често е споменавана като експерт по въпросите на родителството в списания като „Родители“, „Родителство“, „Работеща майка“, „Денят на жената“, „Добрата домакиня“, „Макколс“ и „Редбук“ и в повече от петдесет уебсайта, ориентирани към отглеждането на деца. Тя публикува бюлетина „Съвети за родители“, който се разпространява в училищата из цяла Америка, и е автор на още три книги за родители:
•    „Скритите послания: Какво в действителност казват думите и действията ни на нашите деца“ („Hidden Messages: What Our Words and Actions Are Really Telling Our Children“)
•    „Перфектен родител: речник с 1000 съвета за родители“ („Perfect Parenting: The Dictionary of 1,000 Parenting Tips“)
•    „Кооперативните деца: как да спрем да викаме, да натякваме и да се молим и да накараме децата си да ни съдействат“ („Kid Cooperation: How to Stop Yelling, Nagging and Pleading & Get Kids to Cooperate“)

Най-новото в биографията ѝ е съвместният ѝ труд с д-р Уилям и Марта Сиърс „Успешното дете: какво могат да направят родителите, за да отгледат успешни деца“ („The Successful Child: What Parents Can Do to Help Kids Turn Out Well, Little, Brown and Company“).

Двамата със съпруга ѝ Робърт живеят в щата Вашингтон с четирите си деца, баба (майката на Елизабет) и различни домашни любимци. Тя участва активно в спортните и училищните занимания на децата си и е заемала позиции от треньор по софтбол до президент на училищното настоятелство. И четирите ѝ деца спят по цяла нощ.

www.nocrysolution.com


Сън без плач. Нежен начин бебето да спи цяла нощ
-20%
ТОП

19.92 лв. 24.90 лв. Без данък: 18.28 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.