Екатерина Василева

Екатерина Василева


Здравейте, казвам се Екатерина и обичам... да обичам. Също така обичам да пиша, да пътувам, да творя, танцувам и рисувам. Любимата ми техника е смес от маслени пастели и туш, като накрая поръсвам релефните картини с щипка брокат за разкош и космически блясък.

Винаги ме е вълнувало защо сме тук, отиваме ли нанякъде, как да бъдем щастливи. Затова и в Пътя ми се преплетоха разнородни умения. По образование съм психолог и педагог, както и обучител по техники за осъзнатост (майндфулнес медитация); част съм от платформата за осъзнат живот www.mindful.bg.

Също така съм спортен инструктор и водеща на онлайн предаването разТВОРИ – подкаст за душата. Често се включвам в разнообразни социално насочени проекти, свързани с изкуство, култура, холистично здраве и опазване на околната среда – всичко, което ми е на сърце.

В свободното си време обикалям планини и гори, готвя къри (и не само), пиша поезия и си мечтая за бъдещи приключения в Индия, Южна Америка, Тибет... Ако ви е любопитно какви ги върша, споделям изкуство, вдъхновение и новости тук: https://mindful.bg/ekaterina

Снимка: Happy moments Photography by Lora Stavreva


От корените до небето
-20%
ТОП

От корените до небето

18.32 лв. 22.90 лв. Без данък: 16.81 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.