Джоузеф Диспенза

Джоузеф Диспенза

Джо Диспенца е международен преподавател, изследовател, корпоративен консултант, автор и възпитател, който водил лекции в повече от 32 страни на пет континента. Като лектор и възпитател, той се задвижва от убеждението, че всеки от нас има потенциал за величие и неограничени възможности. В неговия лесен за разбиране, окуражителен и състрадателен стил, той е обучавал хиляди хора, подробно описвайки как те могат да пренастроят мозъка си и да възстановят тялото си, за да направят трайни промени в живота си.

Освен че предлага разнообразие от онлайн курсове и телекласове, той лично е преподавал тридневни прогресивни семинари и петдневни напреднали семинара в САЩ и чужбина. Д-р Диспенца е член на факултета на Квантовия университет в Хонолулу, Хавай; Института за холистични изследвания в Ню Йорк; и Център за йога и здраве в Масачузетс.

Страстта на Д-р Диспенца е пресечната точка на последните открития от областта на неврологията, епигенетиката и квантовата физика, като той се занимава с изследване на науката зад спонтанните ремисии. Той използва тези знания, за да помогне на хората да се лекуват от болести, хронични заболявания и дори болести по крайниците, за да могат да се насладят на по-пълен и щастлив живот, както и да развият своето съзнание. В разширените си работилници по света той си е партнирал с други учени, за да задълбочи изследвания на ефектите от медитацията, включващи епигенетични тестове, картографиране на мозъка с електроенцефалограми (ЕЕГ) и индивидуално тестване на енергийни полета с машина за визуализация на газовете (GDV).

Д-р Диспенца получава бакалавърска степен от Държавния колеж "Евъргрийн" (Evergreen State College). Неговото следдипломно обучение обхваща неврологията, невронауката, мозъчните функции, химията, клетъчната биология, паметта, стареенето и дълголетието.


Твой личен Бог
-20%
ТОП

Твой личен Бог

11.20 лв. 14.00 лв. Без данък: 10.27 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.