Джошуа Купър Реймо

Джошуа Купър Реймо

Джошуа Купър Реймо (роден на 14 декември 1968 г.) е вицепрезидент и главен изпълнителен директор на "Кисинджър Асошиейтс" (Kissinger Associates), консултантската фирма на бившия държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър. Той е автор на няколко нехудожествени книги, сред които са бестселърите на "Ню Йорк Таймс" - "Ерата на немислимото" и "Седмо чувство". Реймо служи като консултант на някои от най-големите компании и инвеститори в света. Той е член на управителните съвети на "Старбъкс" и "ФедЕкс".

Неговите възгледи за глобалната политика и икономика са публикувани от "Уол Стрийт Джърнъл", "Ню Йорк Таймс", "Форчън", "Тайм" и др. Преди да влезе в консултантския бизнес, Реймо е бил журналист. Той е най-младият старши и чуждестранен редактор в историята на списание "Тайм", където ръководи обхвата и онлайн дейностите на списанието.

Към момента е член на Глобалните лидери за бъдещето на Световния икономически форум, Групата на Азиатското общество 21, член на Съвета за външни отношения, основател на Форума за млади лидери между САЩ и Китай.

Отгледан в Ню Мексико, Реймо притежава дипломи от университета в Чикаго и Нюйоркския университет. Той е запален пилот и мотоциклетист.


Ерата на немислимото
-20%
ТОП

Ерата на немислимото

11.92 лв. 14.90 лв. Без данък: 10.94 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.