Джордж Х. Рос

Джордж Х. Рос

Джордж Х. Рос (роден на 6 януари 1928 г.) е изпълнителен вицепрезидент и старши съветник на организацията "Тръмп". Рос е един от главните участници в извънредно популярното телевизионно предаване на Тръмп "Стажантът" (The Apprentice).

Рос е роден в еврейско семейство в Бруклин и е отгледан в Бронкс. След гимназията се присъединява към армията на САЩ като криптолог за една година, а след това посещава университета "Климсън" и Бруклинския колеж, където получава бакалавърска степен и юридическо образование. Започва да практикува частна практика в Ню Йорк през 1953 година.

В едно интервю за ЮЕсЕй Тудей" през март 2004 г. Рос заявява, че е познавал Тръмп от 70-те години на миналия век, когато е бил адвокат във фирма, с която Тръмп е договарял сделка. Те са станали приятели и Рос представя Тръмп в няколко големи сделки с недвижими имоти през 80-те и 90-те години. През 1996 г., когато Рос се отегчава от правната си практика, Тръмп предлага на Рос работа.

Между 2000 и 2005 г. Рос е в надзорния съвет (Aufsichtsrat) в корпорацията на Тръмп (TD Trump Deutschland AG), планирайки да закупи или построи кула "Тръмп" и в Германия.


Стратегиите на Тръмп в бизнеса с недвижими имоти
ТОП

Стратегиите на Тръмп в бизнеса с недвижими имоти

17.00 лв.Без данък: 15.60 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.