Джон Асараф

Джон Асараф

Джон Асараф е един от водещите експерти по поведението и мислене, с уникална способност да помага на хората да освободят своите умствени и емоционални пречки, които им пречат да постигнат най-добрия вариант на себе си и да са успешни както в бизнеса, така и в живота.

През последните 10 години е написал два бестселъра на Ню Йорк Таймс, които са преведени на 35 езика. Джон е бил на живо в "Шоуто на Лари Кинг" 8 пъти и е включен в 8 филма, един от които "Тайната.

Построил е компания за над 5 милионни долара, която е нараснала до 10 милиона долар месечно през първите 12 месеца и е постигнала изключително успешно публично предлагане на Уолстрийт.

Днес той е главен изпълнителен директор на "НюроДжим" (NeuroGym) - компания, развиваща някои от най-напредналите програми за мозъчно обучение в света, основани на невронаука, като помага на хора и корпорации да увеличат максимално своя човешки потенциал.


Отговорът
ТОП

Отговорът

16.00 лв.Без данък: 14.68 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.