Джо Витале

Джо Витале

Джо Витали е автор на много книги. Той пише най-продавания бестселър "Факторът привличане", както и "Курс: Пробуждане", и "Животът: Инструкции за употреба".

Маркетинговите методи на Джо са направили много хора милионери. Той се занимава с всеки аспект на маркетинга, от традиционната пряка пощенска реклама, до по-сложни рекламни стратегии.

Джо, роден на 29 декември 1953 г., се е появил и в много филми. Той е популярна звезда във филма "Тайната". Води и различни аудиопрограми за самоусъвършенстване. Мотивационният писател има и късмет в различни филми. Джо е и чест гост в различни телевизонни и радио предавания, сред които тези на "Дони Дойч", "Голямата идея", "Лари Кинг", "Абка", "Фокс Нюз" и др. Витали носи специфична харизма, за което има стотици хиляди фенове по цял свят.

Той използва закона за привличането (популярен от Тайната), а много хора следвали неговия пример, са постигнали успехи в живота си. Той споделя своите вътрешни знания и различни свои открития в книгите си. Работата му включва много сложни теми, но той винаги представя тези сложни въпроси по много прост начин, което привлича повечето от читателите и феновете му.


Животът. Инструкции за употреба
-20%
ТОП

Животът. Инструкции за употреба

12.80 лв. 16.00 лв. Без данък: 11.74 лв.

Курс: Пробуждане
-20%
ТОП

Курс: Пробуждане

15.92 лв. 19.90 лв. Без данък: 14.61 лв.

Факторът привличане
-20%
ТОП

Факторът привличане

15.20 лв. 19.00 лв. Без данък: 13.94 лв.

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.