Джей Конрад Левинсън

Джей Конрад Левинсън

Джей Конрад Левинсън (19332013) е американски бизнес писател, известен като автор на книгата "Партизански маркетинг" от 1984 г.

Роден е в Детройт, но израства в Чикаго и завършва университета в Колорадо. Неговите проучвания в психологията го водят към рекламни агенции, включително в Лондон, където работи като творчески директор. Завръщайки се в САЩ, той се присъединява към компанията на Джон Уолтър Томпсън (сега известен като JWT) като старши вицепрезидент. В продължение на десет години, Джей е и преподавател по маркетинг в Калифорнийския университет в Бъркли.

Като изпълнителен директор на рекламната агенция, някои от водещите маркетингови кампании, които Левинсън измисля и ръководи са тези на "Малборо", "Пилсбъри Доу Бой" и др.

Той е първият маркетолог, използвал термина "партизански маркетинг", за да опише неконвенционални маркетингови инструменти, използвани в случаите, когато финансовите или други ресурси са ограничени или не съществуват. "Партизански маркетинг" е сред най-известните начини за правене на маркетинг в историята, а книгата на Левинсън е определена от списание "Тайм" като една от първите 25 най-добри бизнес книги, с над 21 милиона продадени екземпляра, преведена на над 62 езика.


Партизански маркетинг
ТОП

Партизански маркетинг

30.00 лв.Без данък: 25.00 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.

На фокус

Чуй гласа на природата с новите музикални книги от Изток-Запад!

12/07/2019

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райскат..

Включи се в лятната ни игра и спечели чудна награда!

26/06/2019

Препоръчай книга, издадена от „Изток-Запад“, която би избрал за почивката си, и можеш да спечелиш ваучер на с..

На един клик от книгите!

14/06/2019

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и о..

Вашите топ 10 на Пролетния базар на книгата

03/06/2019

Скъпи приятели,благодарение на вас отново имахме един чудесен панаир на книгата, където вашия ентусиазъм ни зап..