Джералд Кори

Джералд Кори

Д-р Джералд Кори е почетен професор на човешките услуги в Калифорнийския държавен университет. Получава докторска степен по консултиране от университета в Южна Калифорния. Специалист по психология на консултирането на Американския съвет по професионална психология; Лицензиран психолог в Калифорния; национално сертифициран съветник. Той е член на Американската психологическа асоциация; Член на Американската асоциация за консултиране и Асоциацията за духовни, етични и религиозни ценности в консултирането.

През 2011 г. получава наградата за цялостен успех в професионален план и наградата "Професор на годината" от Калифорнийския университет. Редовно преподава на бакалаври в дисциплината групово консултиране и етика в консултирането.

Той е автор/съавтор на 15 учебника по съвременни консултации, заедно с повече от 60 статии в списания и научни сборници. Книгата му "Теория и практика на груповото консултиране" е преведена на десетки езици и е много популярен и важен научен труд.

С колегите си той провежда семинари в САЩ, Германия, Ирландия, Белгия, Шотландия, Мексико, Канада, Китай и Корея - със специален акцент върху обучението по групово консултиране. Той често прави семинари за професионални организации и специални интензивни курсове в различни университети.


Теория и практика на груповото консултиране
-20%
ТОП

Теория и практика на груповото консултиране

36.00 лв. 45.00 лв. Без данък: 33.02 лв.

Теория и практика на консултирането и психотерапията
-20%
ТОП

Теория и практика на консултирането и психотерапията

36.00 лв. 45.00 лв. Без данък: 33.02 лв.

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.