Джейн Гудол, Дъглас Ейбрамс и Гейл Хъдсън

Джейн Гудол, Дъглас Ейбрамс и Гейл Хъдсън

Джейн Гудол е едва на 26, когато заминава за днешна Танзания, за да изследва поведението на шимпанзетата. В продължение на над 60 години тя се бори не само за тяхното опазване, но и за опазването на дивата природа изобщо. И до ден днешен името на Джейн Гудол е символ на надеждата, която ни мотивира да продължим да се борим за Земята – нашия общ дом!

Гейл Хъдсън е международна писателка на бестселъри, която пише за силата на човешките взаимоотношения да лекуват света. Гейл е написала три книги за спасяването на животните и природния свят заедно с известния приматолог д-р Джейн Гудол. Личните есета и статии на Гейл за духовното израстване и човешките взаимоотношения са публикувани в множество национални и международни издания.

Дъглас Ейбрамс е автор, редактор, литературен агент и ловец на истината, който се стреми да подпомогне следващия еволюционен етап на нашата глобална култура.Книга за надеждата
-20%

Книга за надеждата

14.40 лв. 18.00 лв. Без данък: 13.21 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.