Доналд Тръмп, Робърт Кийосаки

Доналд Тръмп, Робърт Кийосаки

Доналд Джон Тръмп е американски бизнес магнат, медийна личност и четиридесет и пети президент на САЩ. Роден е на 14 юни 1946 г. в Куинс, Ню Йорк.

Тръмп е президент и главен изпълнителен директор на „Тръмп Организейшън“; основател на „Тръмп Ентертеймънт Ризортс“ – организация, която ръководи многобройни казина и хотели в целия свят. Eкстравагантният му начин на живот и маниери са го утвърдили като знаменитост – статус, засилващ се от успеха на неговото риалити шоу „Стажантът“ (The Apprentice).

На президентските избори на 8 ноември 2016 г. Тръмп печели победата, като си осигурява повече делегати в избирателната колегия, въпреки че получава по-малко гласове сред населението от кандидата на Демократическата партия Хилъри Клинтън. Това е четвъртият подобен случай в историята на САЩ.

Тръмп е най-възрастният от избраните за първи път президенти на САЩ – на 70 години.Робърт Тору Кийосаки (роден на 8 април 1947 г.) е американски бизнесмен и автор. Кийосаки е основател на компанията "Рич Дад Къмпани" (Rich Dad Company), частна финансова образователна компания, която предоставя лични финанси и бизнес обучение на хора чрез книги и видеоклипове. Той е и създател на платформата за парични потоци и софтуерни игри за обучение на възрастни и деца в сферата на бизнеса и финансовите концепции.

Кийосаки е автор на повече от 26 книги, включително на лична международна финансова поредица от книги "Богат татко, беден татко" (Rich Dad Poor Dad), преведена на 51 езика, налична в 109 страни и обединени в продажби с над 27 милиона копия.


Докосването на Мидас
-20%
ТОП

15.20 лв. 19.00 лв. Без данък: 13.94 лв.

Защо искаме да сте богат
-20%
ТОП

18.40 лв. 23.00 лв. Без данък: 16.88 лв.

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.