Дейвид Шуорц

Дейвид Шуорц

Дейвид Джоузеф Шуорц (19271987) е американски мотивационен писател и лектор, най-известен с книгата "Магията на мащабното мислене" от 1959 г.

Той е бил професор в Държавния университет в Джорджия и е смятан за водещ американски авторитет по темата за мотивацията. Президент е на собствена консултантска фирма, специализирана в развитието на лидерство и мотивацията у младите (Creative Educational Services).

Започвайки от едностайно жилище в селските райони на Индиана, Дейвид става президент на собствена компания и лектор на повече от три хиляди търговски асоциации, търговски групи и семинари за управление. Той е написал първия си феноменален бестселър преди близо 60 години.

Милиони хора по целия свят са подобрили качестовот на живота си чрез книгите на д-р Шуорц, дълго считан за един от най-добрите експерти по мотивация, чиито учения ви помагат да продавате по-добре, да управлявате по-добре, да печелите повече пари и - най-важното - да откриете по-голямо щастие и спокойствие.

Споед Шуорц мащабното мислене е един вид магия, тъй като усилията вложени в него са малки в сравнение с дългосрочните резултати.

През 1890 г. човек на име Готлип Даймлер изпраща пощенска картичка със звезда с три лъча и пише до Шуорц: "Един ден тази звезда ще осветява работата ми". Това е основателят на Мерцедес-Бенц. Големи постижения като тези демонстрират твърдението на Шуорц, че човекът е голям, колкото са големи мечтите му.


Магията на мащабното мислене
ТОП

Магията на мащабното мислене...

15.00 лв.Без данък: 12.50 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.

На фокус

Чуй гласа на природата с новите музикални книги от Изток-Запад!

12/07/2019

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райскат..

Включи се в лятната ни игра и спечели чудна награда!

26/06/2019

Препоръчай книга, издадена от „Изток-Запад“, която би избрал за почивката си, и можеш да спечелиш ваучер на с..

На един клик от книгите!

14/06/2019

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и о..

Вашите топ 10 на Пролетния базар на книгата

03/06/2019

Скъпи приятели,благодарение на вас отново имахме един чудесен панаир на книгата, където вашия ентусиазъм ни зап..