Дейвид Рок

Дейвид Рок

Д-р Дейвид Рок създава термина "нюролидершип" (neuroleadership) и е директор на Neuro Leadership Institute - глобална инициатива, която обединява невролози и експерти по лидерство, за да изгради нова наука за лидерството. С дейността си в 24 държави Институтът помага на големи организации да осъществят изследователска дейност в областта на мозъка, за да развият по-добри лидери и мениджъри.

Дейвид съвместно редактира вестника на организацията и ръководи годишната световна среща на учените от института. Той е написал много от централните академични и дискусионни материали, които са дефинирали полето на новата наука. Той е автор на някои от най-продаваните книга за бизнес - "Вашият мозък на работното място", както и "Лидерът в сянка" и др. Той списава статии за "Харвардски Бизнес Преглед", "Психология днес", "Хюфингтън Поуст" и е масово цитиран от медиите по теми, свързани с лидерството, организационната ефективност и мозъка.

Академично Дейвид е във факултета и консултативния съвет на международно бизнес училище, базирано в Европа. Той е гостуващ преподавател в много университети, включително Оксфордския университет. Той е на борда на "БлуСкул" (BlueSchool), инициатива в Ню Йорк, която изгражда нов подход към образованието. Получил е професионална докторска степен от Университета "Мидълсекс" през 2010 г.Лидерът в сянка
ТОП

Лидерът в сянка

20.00 лв.Без данък: 16.67 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.

На фокус

Чуй гласа на природата с новите музикални книги от Изток-Запад!

12/07/2019

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райскат..

Включи се в лятната ни игра и спечели чудна награда!

26/06/2019

Препоръчай книга, издадена от „Изток-Запад“, която би избрал за почивката си, и можеш да спечелиш ваучер на с..

На един клик от книгите!

14/06/2019

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и о..

Вашите топ 10 на Пролетния базар на книгата

03/06/2019

Скъпи приятели,благодарение на вас отново имахме един чудесен панаир на книгата, където вашия ентусиазъм ни зап..