Дейвид Алън

Дейвид Алън

Дейвид Алън (роден на 28 декември 1945 г.) е консултант по продуктивност, известен най-вече като създател на метода за управление на времето, известен като "Getting Things Done".

Той е израснал в Луизиана, където докато учи в гимназията печели държавен шампионат по дебати. Учи в Ню Колидж в Сарасота и завършва американска история в университета в Калифорния. Преди това, през тийнейджърските си години започва да употребява хероин и за кратко е институционализиран. Успява да се възстанови, след което започва работа на какви ли не позиции - работил е като фокусник, сервитьор, учител по карате, озеленител, дистрибутор на витамини, оператор на стругове, туристически агент, мениджър на бензиностанция, продавач на мотопеди, готвач и какво ли още не. Твърди, че е имал 35 различни професии преди да навърши 35-годишна възраст.

Основател е на компанията Дейвид Алън, която се занимава с организирането на лекции и семинари, използваща методологията на "Getting Things Done".


Как да постигнем максимални резултати без излишни усилия
-20%
ТОП

Как да постигнем максимални резултати без изл...

13.59 лв. 16.99 лв. Без данък: 12.47 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.