Дебра Л. Нелсън и Джеймс Камбъл Куик

Дебра Л. Нелсън и Джеймс Камбъл Куик

Дебра Л. Нелсън е професор по бизнес администрация във Висшето училище „Спиърс“ и професор по мениджмънт в Щатския университет на Оклахома. Тя получава докторската си степен от Университета на Тексас. Д-р Нелсън е автор на над сто статии в списания, фокусиращи се върху управлението на организационния стрес, изследвания за отношенията между половете на работното място и лидерството.

Д-р Нелсън е била консултант на няколко организации, включително „Американ Фиделити Ашурънс“, „Соник“, „Стейт Фарм Иншурънс Къмпанис“ и „Саутуестърн Бел“. Почетена е с награди за отлични постижения в областта на преподавателската и лекторска дейност, консултирането и изследователските постижения. Д-р Нелсън е и член на редколегиите на няколко списание в сферата на лидерството и социалната психология.


Д-р Джеймс Кембъл (Джим) Куик е изтъкнат председател на Академията за лидерство „Гулсби“ и професор в колежа по бизнес към Университета на Тексас. Гостуващ професор е и на още няколко университета в Америка. Завършва бакалавърската си степен с почести и е стипендиант и стажант на Харвардското бизнес училище. Получава магистърска степен по бизнес администрация и докторска степен от университета на Хюстън.

Д-р Куик е член на Обществото за индустриална и организационна психология, Американската психологическа асоциация, Американското психологическо общество и Американския институт за борба със стреса.

Д-р Куик е носител и на няколко награди за изследователската и преподавателската си дейност.


Организационно поведение
-20%
ТОП

Организационно поведение...

56.00 лв. 70.00 лв. Без данък: 51.38 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.