Даян Е. Левин, Джийн Килбърн

Даян Е. Левин, Джийн Килбърн

Д-р Даян Е. Левин е професор в колежа Уийлок в Бостън, където повече от двайсет и пет години обучава професионалисти и педагози, с внимание към децата в ранна детска възраст. Левин има бакалавърска степен по детското развитие от Университета Корнел и магистърска степен по специално образование от колежа Рурк, както и интердисциплинарна докторантура по социология на образованието и детското развитие от университета Тафтс.

Като международен експерт, Левин помага на родители и професионалисти да разбират и да противодействат на вредните последици върху децата от обществени бедствия като насилие, войни, медии и търговската култура. Тя води над тридесет вида консултации, обучения и семинари за родители и учители в САЩ и в страни като Австралия, Великобритания, Гърция, Ямайка, Нова Зеландия, Португалия, Ирландия и Южна Корея.

Джийн Килбърн е педагог по образование, но е международно призната за своята пионерска работа в сферата на рекламата на алкохол и тютюн, както и на имиджа на жените в рекламата. Тя създава няколко документални филми, разкриващи света на рекламата и тъговията, сред които "Не могат да купят любовта ми: Как рекламата променя начина, по който мислим и чувстваме".

Джийн е и чест гост и коментатор в популярни радио и телевизионни предавания. Също така е и старши научен сътрудник в центровете за жени на Уелзи.

Живее в Нютон, Масачузетс.


Толкова секси, толкова рано
-20%
ТОП

12.00 лв. 15.00 лв. Без данък: 11.01 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.