Даниъл Пинк

Даниъл Пинк

Даниъл Х. Пинк е автор на провокативни бестселъри за променящия се работен свят. Той е водещ и изпълнителен продуцент на телевизионния сериал "Контрол на тълпата" (Crowd Control) на "Нашънъл Джиографик". Статии на Дан за бизнес и технологии се появяват в много публикации, включително "Ню Йорк Таймс", "Харвард Бизнес Ривю", "Фаст Къмпани" и "Уайър". Предоставя и анализ на бизнес тенденциите за Си Ен Ен, Си Ен Би Си, Ай Би Си и други медийни корпорации. Дан също така говори пред асоциации, университети и преподаватели за икономическата трансформация на новото работно място, което е водеща тема на изследванията му.

Пинк израства в малкия град Бексли, Охайо, и завършва местна гимназия през 1982 г. След това продължава образованието си в Северозападния университет, където завършва право. След като за известно време е главен редактор на популярно политическо списание, Пинк решава, че няма да практикува право и работи на различни позиции в политиката. Последната му "истинска работа" е в Белия дом, където от 1995 г. до 1997 г. работи като главен говорител на вицепрезидента Ал Гор. Бил е и помощник на американския секретар Робърт Райх.

Дан живее със съпругата си и трите си деца във Вашингтон.


Да продаваш е човешко
ТОП

15.00 лв.Без данък: 13.76 лв.

Изцяло ново мислене
ТОП

14.00 лв.Без данък: 12.84 лв.

Мотивацията
ТОП

14.00 лв.Без данък: 12.84 лв.

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.