„Да четем заедно“ – игра с награда

Случвало ли се е да прочетете нещо, което да даде отговор на въпрос, който отдавна ви измъчва? Или да ви провокира да погледнете на света по различен начин? Или просто да ви развълнува с красотата си?

Стартираме играта „Да четем заедно”. Споделете любим цитат от книга на „Изток-Запад“ и спечелете един от три ваучера на стойност 50 лв. 


Условия за участие:

1. Харесайте фейсбук страницата на издателството.

2. Харесайте публикацията за играта.

3. Напишете като коментар на този пост любим цитат от книга на „Изток-Запад" (до пет изречения).

4. Срок на играта: 27 март – 10 април 2020 г.

5. От всички участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип победителите.

6. Обявяване на тримата победители: 15 април, сряда, на фейсбук страницата на „Изток-Запад”.


Правила на играта:

1. Организатор на играта е издателство „Изток-Запад“, София, ул. „Стара планина“ № 5; тел.: 02 946 35 21, 0887 55 08 59 ; e-mail: iztok_zapad@abv.bg.

2. Тримата победителите ще бъдат изтеглени чрез томбола на случаен принцип и известени във фейсбук страницата на издателство „Изток-Запад“ на 15 април 2020 г.

3. Ваучерите, които се предоставят на победителите, са три на стойност по 50 лв. и могат да бъдат използвани само за поръчка на книги от сайта на издателството. При поръчка на стойност, по-малка от стойността на ваучера, не се връща ресто. При поръчка на стойност, по-голяма от тази на ваучера, разликата се доплаща от получилия ваучера.

4. Всички награди са лични и издателство „Изток-Запад“ не носи отговорност за предоставянето им на трети лица.

5. Личните данни на участниците в играта ще бъдат използвани само и единствено за получаването на наградите и ще бъдат обработвани в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни.
Коментар

Защитен код


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.