д-р Кели Търнър

д-р Кели Търнър

Д-р Кели Търнър е бестселъровият автор на "Пълна ремисия. Как да победим рака напук на всичко", преведена на над 20 езика. Книгата обобщава изследвания за радикална ремисия на рака - случаи, в които хора са се излекували от рака без да използват средствата на западна медицина или след като западната медицина се проваля. През последното десетилетие тя провежда изследвания в 10 различни страни и анализира над 1500 случая на радикална ремисия.

Тя е чест гост на шоуто д-р Оз, има бакалавърска степен от Харвардския университет и докторска степен от Калифорнийския университет, Бъркли. Съвсем скоро Кели адаптира книгата си в пълнометражен сценарий, озаглавен "Отворена битка". Кели също работи върху девете епизода които ще покриват всичите девет лекуващи фактора от нейното изследване, и е основател на Проекта за радикална ремисия, уебсайт, който продължава да събира нови случаи на радикална ремисия.Пълна ремисия. Как да победим рака напук на всичко
ТОП
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин
При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.