д-р Бхарат Агарвал и Дебора Йост

д-р Бхарат Агарвал и Дебора Йост

Бхарат Агравал е индийско-американски биохимик. Изследванията му са в областта на цитокините, ролята на възпалението при рак и противораковите ефекти на подправките и билките, особено тези на куркумата. Той е бил професор в катедрата по клинична имунология, биоимунотерапия и експериментална терапия в Тексаския университет Андерсън Център за лечение на рак, в Хюстън, Тексас.

Д-р Агарвал в момента е член на редакционните съвети на около 24 международни списания и е бил рецензент на повече от 160 списания и 10 докторски дисертации

Д-р Агарвал е редактирал 12 книги и е бил редактор за специални въпроси, свързани с биотерапия, писма за рака и текущо мнение във фармакологията. Той е обучил над 80 постдокторни сътрудници и гостуващи професори от цял ​​свят. Той е съорганизатор и член на много международни и национални конференции, симпозиуми и семинари в повече от 50 държави.


Дебора Йост е истински ветеран в полето на здравната журналистика, пише книги за здавословен начин на живот и е бивш вицепрезидент и главен редактор на списанието "Здравни книги". Повече от двадесет години тя се интересува и изследва здравословния начин на живот и пише много книги, чиито продажби достигат повече от 20 милиона копия. Неотдавнашните й заглавия включват "Пълното ръководство на природните лекарства" и "Лечение на сърцето с вино и шоколад".


Лечебните подправки
ТОП

Лечебните подправки

30.00 лв.Без данък: 25.00 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.

На фокус

Чуй гласа на природата с новите музикални книги от Изток-Запад!

12/07/2019

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райскат..

Включи се в лятната ни игра и спечели чудна награда!

26/06/2019

Препоръчай книга, издадена от „Изток-Запад“, която би избрал за почивката си, и можеш да спечелиш ваучер на с..

На един клик от книгите!

14/06/2019

Бърз, удобен, функционален - това е новият сайт на издателство „Изток-Запад“. Създадохме го с любовта и о..

Вашите топ 10 на Пролетния базар на книгата

03/06/2019

Скъпи приятели,благодарение на вас отново имахме един чудесен панаир на книгата, където вашия ентусиазъм ни зап..