д-р Александър Москоп

д-р Александър Москоп

Д-р Александър Москоп е основател и директор на Центъра по главоболие в Ню Йорк. Той е сертифициран невролог и световноизвестен специалист по главоболие. Професор е по клинична неврология в медицински център Съни Даунстейт.

Д-р Москоп е провел и публикувал новаторски изследвания в областта на главоболието и мигрената. Той е написал много научни статии и служи като рецензент на много медицински списания. Изследванията му са довели до разработването на ефективни и патентовани медикаменти за главоболие, известни като Мигралекс.

През последните 25 години той води ежегоден образователен симпозиум за главоболието и също така е обучил стотици лекари от целия свят в съвременните лечения, като например отноно инжекциите с ботокс, магнезиеви инфузии и стимулирането на нервите.

Д-р Москоп е чест гост на местни и национални телевизионни и радиопрограми. Той е автор на две книги за главоболието, предназначени за широката общественост и един учебник за лекари.


Няма налични продукти.


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.