Честит празник на всички малки и пораснали деца!

С вълнение и трепет ви представяме новите ни детски книжки, които избрахме специално за Деня на детето. Ярки и забавни, образователни и възпитателни, те са нашият реверанс към бъдещото поколение. Подбираме книжките така, че да помогнем на децата да растат будни и любознателни, но още повече – за да им помогнем да станат добри хора. И понеже е трудно на родителите да се ориентират в безкрайното море от детска литература, ето кратко обяснение какво ще откриете във всяка една от книжките. Едно е сигурно: всяко от заглавията има своята добавена стойност – идеята е не просто да са занимателни, а да имат своята естетическа, възпитателна или образователна стойност. А най-добре всичко заедно :)
Мишлето е много любопитно. Иска да види всичко – включително и какво има в памперсите на приятелите му. По забавен и атрактивен начин чрез използване на капачета стимулираме децата да преминат от памперса към използването на гърне. Понякога най-доброто, което можем да направим, е да провокираме децата сами да пожелаят промяната.

Какво има в памперса?И тъй като „Голяма книга за малки нещотърсачи“ се радва на огромен интерес сред нашите читатели, продължаваме със следваща книжка от поредицата. Ще се срещнете с  животните от гората, джунглата, саваната и пустинята. Ще посетете Северния и Южния полюс. Ще се лутате из лабиринти, ще редите пъзели и ще решавате главоблъсканици. С цели 1000 неща за търсене, тази пъстроцветна книга е еднакво занимателна както за малки, така и за големи. И ако това не стига, тогава наред са игрите – грабвайте пионки и зарче и организирайте семейно състезание. Забавлението е гарантирано! 


Голяма книга за малки нещотърсачи
Много голяма книга за малки нещотърсачи. Животните.Книгите от тази серия въвеждат малките читатели в необятния животински свят. Защо да обясняваме как реве лъвът или какъв вой надава чакалът, когато детето може да ги чуе само. Ще се научи да разпознава слонския рев и зова на делфина. Ще започне да различава песента на дрозда от чуруликането на синигера и най-известните пойни птици в градината. Книжките са богато илюстрирани с пъстри картинки, придружени с любопитни факти. Красиви и образователни, заглавията от тази серия са предназначени да провокират детската любознателност и да събудят отрано любов към природата.


Малка книжка с песни на градински птици
Малка книжка със звуци на животни от джунглата
Малка книжка със звуци на африкански животниЗнаете ли, че ако поставите медуза на слънце, тя ще се изпари? А имате ли представа защо котките винаги падат на краката си? Или как геконите вървят по тавана, без да паднат? Вярно ли е, че сутрин сме по-високи от вечерта? 

„60 удивителни и любопитни факти“ ще отговорят на тези и много други въпроси. Предназначени да събуждат любопитството на децата, те често успяват да изненадат дори възрастните. Светът е пълен с чудеса, разгърнете тези занимателни енциклопедии с капачета и сами ще се убедите в това.


60 удивителни и любопитни факта за ЖИВОТНИТЕ
60 удивителни и любопитни факта за ЧОВЕШКОТО ТЯЛОВсички книги от статията може да закупите от сайта на издателство "Изток-Запад".
Коментар

Защитен код


Препоръчани книги

Малка книжка с песни на градински птици
Малка книжка с песни на градински птици-foto2
Малка книжка с песни на градински птици-foto3
-20%
ТОП

Малка книжка с песни на градински птици...

14.40 лв. 18.00 лв. Без данък: 13.21 лв.

Малка книжка със звуци на африкански животни
Малка книжка със звуци на африкански животни-foto2
-20%
ТОП

Малка книжка със звуци на африкански жив...

14.40 лв. 18.00 лв. Без данък: 13.21 лв.

Малка книжка със звуци на животни от джунглата
-20%
ТОП

Малка книжка със звуци на животни от джу...

14.40 лв. 18.00 лв. Без данък: 13.21 лв.

60 удивителни и любопитни факта за ЖИВОТНИТЕ
-20%
ТОП

60 удивителни и любопитни факта за ЖИВОТ...

13.60 лв. 17.00 лв. Без данък: 12.48 лв.

60 удивителни и любопитни факта за ЧОВЕШКОТО ТЯЛО
-20%
ТОП

60 удивителни и любопитни факта за ЧОВЕШ...

13.60 лв. 17.00 лв. Без данък: 12.48 лв.

Голяма книга за малки нещотърсачи. 1000 неща за търсене
-20%
ТОП

Голяма книга за малки нещотърсачи. 1000 ...

15.20 лв. 19.00 лв. Без данък: 13.95 лв.

Много голяма книга за малки нещотърсачи. Животните. 1000 неща за търсене
Много голяма книга за малки нещотърсачи. Животните. 1000 неща за търсене-foto2
Много голяма книга за малки нещотърсачи. Животните. 1000 неща за търсене-foto3
Много голяма книга за малки нещотърсачи. Животните. 1000 неща за търсене-foto4
Много голяма книга за малки нещотърсачи. Животните. 1000 неща за търсене-foto5
-20%

Много голяма книга за малки нещотърсачи....

16.00 лв. 20.00 лв. Без данък: 14.68 лв.

Какво има в памперса?
Какво има в памперса?-foto2
Какво има в памперса?-foto3
Какво има в памперса?-foto4
-20%

Какво има в памперса?

12.00 лв. 15.00 лв. Без данък: 11.01 лв.


Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.