Брад Блантън

Брад Блантън

Д-р Брад Блантън е психотерапевт, писател и лектор. Той се описва като "бял боклук с докторска степен". Въоръжен с остроумие и завладяващ южен акцент, той говори с непоколебима честност, която е, както обезоръжаваща, така и предизвикателна, качество, което му печели почитатели и неприятели. Първата му книга "Радикална честност: Да променим живота си като казваме истината" се превръща в бестселър през 1996 г. и е преведена на седем езика. Втората му книга, излязла през 2006 г. "Практикуване на радикална честност: Как да завършим миналото, да живеем в настоящето и да изградим бъдещето си с малко помощ от приятели" е за връзката между личната и социалната трансформация.

Брад е интервюиран за стотици телевизионни и радио предавания в САЩ и в чужбина. Той публикува авторски статии в "Здраве за мъже", "Вътрешен Аз", "Космополитън", "Семеен кръг", "Чикаго Херълд Трибюн", "Вашингтон Поуст" и много други.

Получава докторската си степен от Тексаския университет през 1966 г., когато е на 25 години. Обучаван е в Института в Калифорния. Прекарва 25 години в частната практика в сферата на клиничната психология и става директор на Център за благополучие във Вашингтон, където е психотерапевт на физически лица, двойки и групи. Той също така е бил консултант на корпорации, правителства и медии. През 1990 г. се премества във Вирджиния и основава Radical Honesty Enterprises (Центъра за радикална честност) - частна и нестопанска корпорация, която насърчава честността в света.

Създава курс за честна осемдневна работна среда и през последните петнадесет години е ръководил този и други семинари, които се провеждат от шест до десет пъти годишно в САЩ, Канада и Европа. Провежда и корпоративни обучения в САЩ, Канада, Германия, Швеция и Дания.


Радикална честност: Да променим живота си като казваме истината
ТОП

15.00 лв.Без данък: 13.76 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин
При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.