Д-р Беки Кенеди

Д-р Беки Кенеди

Д-р Беки Кенеди е клиничен психолог и майка на три деца. Заради прогресивните ѝ възгледи относно възпитанието на децата списание „Тайм“ я нарича „говорител на родителите милениали“. Тя специализира в изучаването на вътрешния свят на децата и синтезира това знание в прости, практични стратегии, които родителите могат да прилагат вкъщи. Целта ѝ е да подготви родителите да посрещнат по-уверено предизвикателствата на родителството.

Д-р Беки е натрупала общност от над един милион верни и силно ангажирани инстаграм последователи. Тя е създател на библиотека от популярни семинари за родители, на подкаст, който се радва на голям интерес, и на детска книжка за ходенето на гърне. „Добри по душа“ е нейната първа книга.

Още с появата си през април 2021 г. нейният седмичен подкаст „Добри по душа с д-р Беки“ веднага стана номер едно в класацията на „Епъл“ за семейни подкасти, влезе в престижния списък „Нови и достойни за внимание“, през юни 2021 г. стигна до двайсет и шеста позиция на класацията за подкасти на „Ай Тюнс“ и влезе в класацията на „Епъл“ за най-добрите шоупрограми за 2021 г. Всяка седмица в своя подкаст д-р Беки дискутира наболели въпроси за възпитанието на децата и дава практични напътствия на родителите, като поднася всичко това в кратки епизоди, защото е наясно, че съвременните родители не разполагат с много свободно време.

Д-р Беки притежава бакалавърска степен по психология и човешко развитие, член е на престижното академично общество Фи Бета Капа, завършва с пълно отличие университета „Дюк“ и има докторска степен по клинична психология от Колум­бийс­кия университет.

Повече за нея може да научите на www.goodinside.com.


Добри по душа. Да станем родителите, които искаме да бъдем
ТОП
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.