Бари Райт, Крис Уилямс,

Бари Райт, Крис Уилямс,

Бари Райт е професор по детското психично здраве и ръководи изследователски проекти свързани с психичното здраве. Те са част от изследователската група за психично здраве и наркомании (водена от Саймън Гилбоди) в медицинското училище в Хъл, Йорк и част от работата на катедрата по здравни науки в университета в Йорк.

Бари ръководи мрежа от изследвания на психичното здраве и координира екип от 12 изследователи, които са ориентирани към деца и проблеми с психичното им здраве. Много изследвания в Обединеното кралство и извън него в областта на психичното здраве на децата се фокусират върху медикаментите, невроизображенията, генетиката, биологичните науки и проучването на интервенциите за възрастни в по-малките възрастови групи. Екипът на Бари е уникален в стремежа си да развива и изследва интервенции, предназначени специално за деца и млади хора. Децата, младите хора и техните семейства винаги са тясно ангажирани в разработването и планирането на изследванията.


Д-р Крис (Кристин) Уилямс е регистриран лекар, работещ като консултант по детска, юношеска и семейна психиатрия в рамките на независимия сектор. Тя е бакалавър по медицина и бакалавър по хирургия и е член на Кралския колеж по психиатрия и на Асоциацията за психично здраве при деца и юноши.

Д-р Кристин Уилямс работи в областта на детската психиатрия почти 20 години, повече от дванадесет от тях като консултант в Националната здравна служба. През това време е била преподавател, обучаващ млади лекари по клинична психиатрия, директор на програма за обучение за старши стажанти в детската и юношеска психиатрия, клиничен директор и член на Изпълнителното настоятелство. Още като стажант тя печели научна награда за лечение на депресивното разстройство през детството и юношеството. Тя има богат опит в предизвикателствата на държавното и частно образование, както и в предоставянето на доклади за съдебна медицина.

Д-р Кристин Уилямс оценява и лекува широк спектър от емоционални състояния, наблюдавани при младите хора, включително депресия, обсесивно-компулсивно разстройство и болестта на дефицита на внимание. Д-р Уилямс също така участва като консултат по диагностицирането на евентуални признаци на аутистичния спектър, в диагностична програма за аутизъм (ADOS).


Как да живеем с аутизъм и синдром на Аспергер
-20%
ТОП

Как да живеем с аутизъм и синдром на Аспергер

15.92 лв. 19.90 лв. Без данък: 14.61 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.