Арнолд и Еми Миндел

Арнолд и Еми Миндел

Д-р Ейми Миндел е частен терапевт в Портланд, Орегон и преподава в много страни по света. Тя помага за развитието на процеси в областта на състоянието на кома, творчеството и танца. Тя има магистърска и докторска степен по психология и е дипломант на Центъра по психологическите процеси в Цюрих. Тя е написала в съавторство със съпруга си няколко успешни книги, както и статии в професионални списания. Нейните изследвания на уменията в терапията или метауменията ("metaskills") са в основата на голяма част от нейната работа.

Д-р Арнолд Миндел, или Арни, също е в частната практика в Портланд и обикаля с Ейми по целия свят. Той е известен с развитието на развитието на психологията, ориентирана към процесите. Той е автор на 21 книги на над 32 езика, включително "Дреамоди", "Тялото на шамана", "Квантовото съзнание", "Квантова мисъл и изцеление" и много други. Той е известен с работата си в областта разнообразието и интегрирането му в психологията, екологията и физиката, за работата си върху мечтите, физическото тяло, взаимоотношенията и намеса в ситуации в близост до смъртта.

Последните му творби приближават психологията, физиката и духовните традиции една към друга.


Да яздиш коня наобратно
-20%
ТОП

Да яздиш коня наобратно

12.00 лв. 15.00 лв. Без данък: 11.01 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.