Андрю Гецфелд

Андрю Гецфелд

д-р Андрю Р. Гецфелд получава бакалавърска степен по психология от колежа "Васар", магистърска степен по математика от университета "Уисконсин-Мадисън", както и докторска степен по училищна психология от университета "Тенеси-Кноксвил". Неговата дисертация изследва булимио-нервозата при млади жени, именно той изследва връзката между голямо депресивно разстройство и булимията и ефективността на дезипрамин върху намаляването на булимичните симптоми. В момента Андрю е сертифициран социален работник в Ню Йорк, сертифициран училищен психолог и училищен социален работник в Ню Джърси.

Откакто е получил докторантурата си, той продължава да изследва неврозата при булимия. Други области, които представляват интерес за него, включват нарушенията на храненето и пристрастяването, анормалната психология, развитието на децата, детето и психофармакология. Той е автор на "Анормална психология. Сборник случаи".

Андрю планира и издаване на книга съвместното с Бари Коен и Робърт Пиеро, озаглавена "Значи искаш да бъдеш психотерапевт?", която ще описва различните средства за помощ на психотерапевти при използването на психотерапия.


Анормална психология. Сборник случаи
ТОП

Анормална психология. Сборник случаи...

25.00 лв.Без данък: 20.83 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.