Андрю Гецфелд

Андрю Гецфелд

д-р Андрю Р. Гецфелд получава бакалавърска степен по психология от колежа "Васар", магистърска степен по математика от университета "Уисконсин-Мадисън", както и докторска степен по училищна психология от университета "Тенеси-Кноксвил". Неговата дисертация изследва булимио-нервозата при млади жени, именно той изследва връзката между голямо депресивно разстройство и булимията и ефективността на дезипрамин върху намаляването на булимичните симптоми. В момента Андрю е сертифициран социален работник в Ню Йорк, сертифициран училищен психолог и училищен социален работник в Ню Джърси.

Откакто е получил докторантурата си, той продължава да изследва неврозата при булимия. Други области, които представляват интерес за него, включват нарушенията на храненето и пристрастяването, анормалната психология, развитието на децата, детето и психофармакология. Той е автор на "Анормална психология. Сборник случаи".

Андрю планира и издаване на книга съвместното с Бари Коен и Робърт Пиеро, озаглавена "Значи искаш да бъдеш психотерапевт?", която ще описва различните средства за помощ на психотерапевти при използването на психотерапия.


Анормална психология. Сборник случаи
-20%
ТОП

Анормална психология. Сборник случаи

20.00 лв. 25.00 лв. Без данък: 18.35 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.