Анди Сърновиц

Анди Сърновиц

Анди Сърновиц преподава маркетинг и социални медии. Той е автор най-продаваната за годината книга на "Ню Йорк Таймс" - "Маркетинг от уста на уста".

Той е основател на движението "От уста на уста", което учи компаниите да печелят уважението и препоръката на своите клиенти. Защо? Тъй като компаниите, които разбират тези неща, са по-открити, прозрачни, честни и любезни. Това е една голяма идея: компаниите, които правят хората щастливи, са по-успешни.

Анди Сърновиц изгражда организации, които помагат на хората да си помагат. Компанията му "ГасПедал" (GasPedal) изгражда партньорски общности за хора, които водят смислени промени в най-големите компании в света.

Той управлява SocialMedia.org - общност за лидери на социалните медии в най-големите световни марки и WordofMouth.org, където търговците и предприемачите се научават да са добри от гледна точка на маркетинга.

Анди учи маркетинг в Северозападния университет и интернет предприемачество в бизнес училището на Уортън. Той е предприемач, който основава и консултира много фирми и организации с нестопанска цел. Пурист по темата за маркетинговата етика.

Той създава Световната асоциация за маркетинг "От уста на уста" и Асоциация за интерактивен маркетинг. Неговият фантастичен блог се нарича "Damn, I Wish I'd Thought of That!".


Маркетинг от уста на уста
-20%
ТОП

Маркетинг от уста на уста...

12.00 лв. 15.00 лв. Без данък: 11.01 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.