Алекс Ровира, Фернандо Триас де Бес

Алекс Ровира, Фернандо Триас де Бес

Алекс Ровира ръководи отдел в търговско-консултанската фирма "Салвети и Ломбарт". Преди това е работил като специалист по маркетинг в няколко други компании и има собствена консултантска агенция. Ровира е и изключително популярен лектор в полето на психологията. Автор е на "Вътрешният компас" ("Урано", 2004 г.) и на испанското издание на "Да разбираме потребителя" в съавторство с Бернар Дюбоа.


Фернандо Триас Де Бес е съосновател и управител на "Салвети и Ломбарт". Заемал е различни позиции в няколко международни търговски компании. Публикува в съавторство с Филип Котлър "Страничен маркетинг" ("Уили", 2003).

Чрез "Салвети и Ломбарт" авторите са работили с множество водещи организации, между които "Байер", "Кредит Суис", "Данон", "Фрито Лей", "Хюлет-Пакард", "Мерцедес Бенц", "Майкрософт", "Морган Стенли", "Нестле" и други. Били са в сътрудничество и с консултантски агенции като "МакКинси Енд Ко", "АТ Керни" и "Бейн Енд Къмпани".

И двамата са преподаватели в бизнес училището в Барселона, Испания - едно от най-уважаваните в Европа.


Добрият късмет
-20%
ТОП

Добрият късмет

6.40 лв. 8.00 лв. Без данък: 5.87 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Записване за бюлетин

При записване се съгласявате с обработката на личните ви данни единствено за маркетингови цели. Повече на Политика за защита на личните данни.