ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Издателство > Рецепта за промяна

< Обратно към всички новини

12 Ноември 2018


Ако страдате от депресия, панически разстройства, различни фобии, тревожност, раздразнителност, зависимости или други емоционални и физически разстройства, предписваме  ви „Мисълта определя настроението” – книга, която ще отложи завинаги срещите с терапевт. Тя се прилага като книжно лекарство на научна основа, разработено от Денис Грийнбърг и Кристин Падески. То ще ви помогне да разберете по-добре проблемите си и да ги разрешите, прилагайки практиките от книгата в ежедневния си живот. Ще срещнете терапевтични подходи, вдъхновени от когнитивно-поведенческата терапия, които са доказано ефективни и имат трансформиращо действие. Хората, които съумеят да ги усвоят, постигат трайно подобрение, а студентите, специализанти по психология, неизменно усъвършенстват способностите си. Книгата се използва в центрове за лечение на зависимости, в психиатрични клиники и при работа с бездомни.

 


Предупреждение: „Мисълта определя насторението” може трайно да промени живота ви. За да сте готови, прочетете листовката: 

 

Възможни ефекти:

 

- ще идентифицирате и разберете взаимовръзките между мислите, поведението, емоциите и телесните реакции в ежедневни ситуации и по време на значими събития от живота ви;

 

- ще промените начините на мислене и на действие, които ви карат да се чувствате потиснати и да попадате в конфликтни ситуации;

 

- ще се вслушате в предупрежденията, които ви изпращат мислите при възникване на проблем;

       

Препоръчителната доза е 50 страници при проблеми във връзката и завишени нива на стрес. 100 страници при изпитване на паника, тревожност, чувство за вина или срам. 120 страници при хранителни разстройства и злоупотреба с алкохол/наркотици. При комплексно неразположение лекарството може да бъде прието наведнъж в доза от 394 страници. Нежелани странични ефекти не са известни. Ако не е предписано друго, да се приема в трамвая, метрото, автобуса, на плажа, в леглото, пред камината. Да се съхранява на една ръка разстояние.

 

При спазване на предписанието още първите седмици ще усетите положителна промяна не само на емоционалното ви състояние, но и на живота ви като цяло.

 

„Мисълта определя настроението” може да бъде закупена от всяка книжарница. Без предоставянето на тази рецепта.