ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Издателство > Ново заглавие в ново заглавие

< Обратно към всички новини

23 Януари 2018

 

Вероятно вече доста от вас са попадали на книги от новата ни колекция. От сигурни източници знаем, че някои от тези заглавия успяха да завладят сърцата на мнозина от вас.  За тези, които все пак още не знаят – Изток-Запад реши да се открие пред вас в една съвсем нова светлина, в която досега не сте го познавали. Така се появи на бял свят една поредица от книги, с красиво лого, но остана без име, защото дълго време не знаехме как да назовем тази уязвима и съкровена част от нас. Така се роди „Красноглед”. 

 


 

 

„Красноглед” е пъстър калейдоскоп от най-добрите образци на художествената литература, независимо от жанра – дамска проза, исторически романи, трилъри, кримки... Това са все стойностни книги, които остават в съзнанието дълго след като сте затворили последната страница. Те ще ви размислят и разсмиват, ще ви трогват и вдъхновяват, ще ви увличат и провокират... Но най вече, ще ви карат да да се връщате към тях отново и отново. Защото така е с добрите книги - те звучат винаги различно.

 

 

Красноглед е творец на съвпадения. Той носи тежки, но божествени дарове и настоява да не загърбваме така лесно живота си. Напомня, че в моменти на еуфория сме най-истински. И че когато най-малко очакваме може да ни телепортира в заплетените и опасни улици на Бруклин. Сега е напът да ни научи и на френски. Само с помощта на едно лято.


Очаквайте в четвъртък (25.01) най-новата книга от серията „Лято по френски”. Това е една  красиво написана, топла  и жизнеутвърждаваща история, чието действие се развива по крайбрежието на Южна Франция в района на Баските. Една жена се връща към корените си, за да продаде семейния си дом, но се оказва изправена пред неочаквани изпитания. Налага се да промени не само плановете си, но и начина, по който възприема света в противен случай ще загуби всичко, което обича.  Понякога е достатъчно да направим първата крачка, за да получим помощ от съдбата. Един роман за личната трансформация, за изкуплението и любовта. 

Останалите заглавия в серията:

* Творци на съвпадения

* Тежък дар

* Животът, който загърбваме

* Еуфория

* Момичето от Бруклин