ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Издателство > Двама автори на „Изток-Запад” в България тази седмица!

< Обратно към всички новини

17 Октомври 2017

Индийско-американският биохимик д-р Бхарат Агарвал пристига в България за Третата интернационална конференция за утилизация на натуралните продукти в Банско. Тя ще продължи от 18 до 21 октомври и ще обхване теми като етноботаника, медицинска химия, молекулярна биология и генетично инженерство, както и растителни биотехнологии.

Д-р Агарвал ще говори за хроничните заболявания и лечението им с натурални хранителни добавки. Той е автор на книгата „Лечебните подправки”, която жъне удивителен успех по света, а от няколко месеца и у нас. Тя ни учи как да подобрим здравето си и да преборим болестите, като включим в менюто си повече натурални храни. Включва справочник за терапевтичния потенциал на лечебните подправки, 50 лесни рецепти и 24 микса от подправки, които да ни бъдат винаги под ръка.

Имате възможност да чуете д-р Бхарат Агарвал в Банско. В петък ще можете също така да закупите книгата му "Лечебните подправки" от малкия щанд с подбрана литература на Изток-Запад, който ще бъде част от конференцията в петък, в Гранд Хотел Банско. Повече информация за събитието ще намерите тук: http://www.icnpu.com/2017/

Още един наш автор можете да видите и чуете тази събота (21 октомври) в Конгресен център "Рейнбол плаза".

Д-р Брус Липтън е един от лидерите в съвременният свят, които успяват да прокарат мост между науката и познанието на Духа. Той ще изнесе семинар на тема „Новата биология – наука за това как да създадем рай на земята”.  По време на семинара, д-р Липтън ще ни поведе на едно мултимедийно пътешествие на самопознанието, започващо от микрокосмоса на клетката до макрокосмоса на съзнанието ни. Тази завладяваща презентация за взаимодействието между съзнанието и тялото, ще ни разкрие как нашите мисли и вярвания контролират поведението ни, регулират гените ни и дори могат да пренапишат нашият генетичен код. Именно тази тема Липтън разглежда и в своята книга „Биология на убежденията”.

Още две негови книги вече са издадени на българския пазар – „Спонтанна еволюция” и „Магията на медения месец”.


Повече за събитието прочетете тук: http://integral-bg.eu/events/bruce-lipton/#1488547346615-c2b035b6-40de