ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Издателство > Летни намаления

< Обратно към всички новини

07 Август 2017

 

 

От 1 до 20 август Ви очакват специални летни намаления при поръчка от сайта на издателство „Изток-Запад“.

Важи за книгите, които можете да видите тук:

http://iztok-zapad.eu/books/featured_books/promo

Специално внимание сред тях заслужават:

Два от главозамайващите романи на големия съвременен френски писател Гийом Мюсо - Да уловиш мига“ и „Сентръл парк.

Първият ще ви срещне с Лиза, която работи в бар в Манхатън, за да плаща за обучението си по актьорско майсторство, и младия лекар Артър Костело, който наглед притежава всичко, за да се хареса на една жена, обаче съвсем не е като другите хора.

А вторият – с младата парижка полицайка Алис и американският джазов пианист Габриел, които се събуждат, оковани с белезници един за друг, на пейка в най-дивата част на Сентръл Парк.

 

 

 

Магазинчето "Сполука" - второ издание на български език на вълнуващия роман на сръбския писател Горан Петрович.

Този роман е за страстта към четенето и страстните читатели. За възвишени, споделени и несподелени любови и за невероятни преживявания в паралелния и магичен свят на литературата. Роман, покорил сърцата на читателите.


 

 

Консуело. Том 1, 2 и 3 от Жорж Санд.

Приключенията на великата и красива певица Консуело са шеметни и вълнуващи. В нея се влюбва император Фридрих Велики, заобикалят я знаменити личности като Волтер, граф Калиостро, Сен-Жермен, композитори, певци и певици. Сестрата на монарха тиранин Амели изповядва трагичната си любов към благородника Фон Тренк. Близостта между дамите кара подозрителния владетел да обвини Консуело в заговор и да я изпрати в зловещата крепост Шпандау, откъдето я извеждат Невидимите – всемогъщ таен орден, чиято цел е да унищожи стария свят и да създаде общество на свободата, равенството и братството. Приключения, загадки и интриги, които надминават въображението на Александър Дюма, спират дъха ни, а грандиозната визия на Жорж Санд за миналото, настоящето и бъдещето ни изумява.

 

 

 

 

 

Крайречно царство. Том 1 и 2 от Ши Найан - един от четирите велики романа на китайската литература и първият, написан в жанра уся – традиционен разказвателен жанр в средновековен Китай, в който се преплитат фантазия, история и философия и в който особено внимание се отделя на подвизите на благородните уся — дивни майстори на бойните изкуства, поборници на правдата и закрилници на онеправданите, подобни на българските хайдути.

  

 

 

Японски разкази, Колективно издание - двуезичен сборник от подбрани къси разкази на знаменити японски писатели от края на XIX и началото на XX век. Почитателите на японската литература ще имат възможност да се срещнат отново както с вече издавания  у нас Акутагава Рюноске, така и да се запознаят с по-малко известни до този момент у нас майстори на словото.

 

 

Най-голямата грешка на Айнщайн“ от Дейвид Боданис - тази задълбочена и интимна биография описва в дълбочина живота на прочутия физик: от любовните му отношения и съперничества до научните му цели и идеи. Разкрива какво му дължим днес – и колко повече би могъл да постигне, ако не бе проявил такова упорство. „Най-голямата грешка на Айнщайн“ разказва истинската история на гениалността и високомерието на Титана на съвременната физика.

 

 

Храненето като лечение от Шиам Сингха.

Ако Квинтилиан е казал: „Живея не за да ям, а ям, за да живея“, енциклопедистът в областта на здравето от природата Сингха казва: „Ям така, че да съм здрав!“

„Храненето като лечение“ е за всеки, който разбира първостепенното влияние на храната върху здравето ни.

Ще откриете как да се храните така, че да няма риск за вашето здраве; откриете благотворното влияние на медитацията и аюрведа; изпробвате 32 разнообразни диети.