ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Издателство > Светли празници!

< Обратно към всички новини

21 Декември 2016

Уважаеми читатели, скъпи приятели на издателство Изток-Запад,


 

 

Измина още една година, изпълнена с много труд и усилия да предложим поредните хубави книги. Година на предизвикателства в политически, икономически и обществен план. Година на трудности и изпитания за всички нас. Но и година на радост и удовлетворение от добре свършената работа. Отново можем да се похвалим с качествени книги от световната литературна съкровищница, които да предложим на вас, верните ни читатели.

 

 С голяма радост ви съобщаваме, че усилията ни не останаха незабелязани. Издателство Изток-Запад бе отличено с най-голямата награда в областта на книгоиздаването: Златен лъв за 2016 г.  Наградата е за цялостна издателска програма и значим принос към обществения и политически дебат в България чрез ценни издания от основополагащо значение за българската и новоевропейската култура.

 

Ние сме изключително горди от това признание, но за нас най-важни са любовта и уважението на нашата читатели. Без вашата подкрепа този успех нямаше да е възможен. Ето защо ви благодарим от сърце и ви обещаваме, че и през новата година ще положим всички усилия да отговорим на високите ви очаквания. Вашето доверие е най-големият ни стимул.

 

Екипът на Изток-Запад ви желае светли празници. Да е мирна и честита новата година. Да ви донесе много здраве, късмет и сбъднати желания. Бъдете вдъхновени и не забравяйте: хубавата книга е най-добрият приятел.