ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Издателство > Събития > Марк Маккъргоу в България

Обратно към всички събития

23 Ноември 2017

 

На 22 и 23 ноември в Интер Експо център ще се проведе конференцията Reinventing organizations: Как създаваме ангажираща работна среда с фокус върху решенията?”


Тя е посветена на проблема с все по-ниските нива на ангажираност на служителите в големите компании. Специален гост ще бъде Марк Маккъргоу, автор на книгата „Гостоприемно лидерство”, която представя идеята за нов тип лидерство, в което мениджърът увлича и вдъхновява хората.

 

На 22 ноември Маккъргоу ще проведе уъркшоп, в който:

- ще бъдат обсъдени предизвикателствата, пред които са изправени лидерите в съвременната напрегната организационна среда;

 

 

- ще научите какво означава лидерът да бъдe гостоприемен домакин - един нов и едновременно с това древен начин на мислене;

- ще бъде открита богатата традиция на гостоприемството и взаимоотношенията домакин/гост;
- ще се запознаете с шестте "роли на ангажираността". 


На 23 ноември ще се проведе конференцията, на която редица лектори ще споделят своя лидерски опит. Христо Бояджиев, Виталий Филипов и Цветан Цветанов, Магдалена Малеева, Тодор Колев, Гергана Дженкова ще разкажат истории за трансформацията в техните компании. Марк Маккъргоу също ще говори от името на консултант, който постоянно се сблъсква с проблемите в света на бизнеса.

Повече за събитията ще научите тук.