ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Издателство > Събития > Брус Липтън идва в България

Обратно към всички събития

21 Октомври 2017

За първи път в България гостува световноизвестният клетъчен биолог и лектор д-р Брус Липтън.

Той пристига за семинара „НОВАТА БИОЛОГИЯ – НАУКАТА ЗА ТОВА, КАК ДА СЪЗДАДЕМ РАЙ НА ЗЕМЯТА“, организиран от Институт за интегрално развитие.

Ако името му Ви е познато и научните му открития са интерес за Вас,  вероятно знаете за неговите книги, излезли на български език:

И сте наясно, че семинарът му несъмнено ще Ви бъде от полза, а срещата с него – запомнящо се преживяване, което ще Ви вдъхнови за много време напред.

Ако сте сред останалите – ще Ви бъде особено интересно да прочетете следното:

Д-р Брус Липтън е клетъчен биолог и международно признат лектор. Бил е преподавател във факултета по медицина към университета на Уисконсин, а по-късно неговата дейност продължава в изследователския център на университета Станфорд. Автор на бестселъра „Биология на убежденията“ и съавтор със Стив Баерман на бестселъра „Спонтанна еволюция“. През 2009 г. д-р Липтън получава престижната награда „Goi Peace Award“ в Япония, като признание за научните си постижения.

Задълбочените изследвания на д-р Брус Липтън в областта на клетъчната биология се смятат за огромен научен пробив. По време на семинара той ще ни представи своята теория и научни открития за връзката между съзнанието и материята, за биохимичните ефекти на мозъчните функции и неизвестните до неотдавна взаимодействия между тялото, психиката и духа и ще ни даде отговор на въпроси като:

Кои са научните доказателства за съществуваща връзка между мисълта и гените?

Как средата, в това число и нашите мисли и емоции, могат да контролират генетичния код?

Наистина ли има взаимодействие между съзнанието и тялото?

Могат ли „програмираните“ в ранното развитие на човека мисловни и поведенчески модели да бъдат променени на по-късен етап?

Ако искате да чуете отговорите на тези и много други въпроси и то подкрепени от един научен подход, този семинар е за Вас.

Ако искате да научите повече за процеса на трансформация на клетъчно ниво и да получите практически насоки как да работите със себе си и да прилагате тези методи в ежедневието си, то семинарът на д-р Брус Липтън със сигурност ще Ви бъде от полза.

Срещата с такъв човек сама по себе си е преживяване, което разширява светогледа и дава нов поглед върху вече наложени модели на мислене и поведение.

Каним Ви да се присъедините към това пътешествие към себе си.

Ние от издателство „Изток-Запад“ ще бъдем там с щанд с книгите на д-р Брус Липтън и други интересни предложения.

Побързайте и запазете своето място за семинара с д-р Брус Липтън тук: http://integral-bg.eu/events/bruce-lipton/