ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането

Обратно към всички събития

Росица Божкова-Михайлова и издателство „Изток-Запад“ Ви канят на представяне на книгата-дневник „Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането“ и лекция на тема "Докато аз и ти сме едно" - възпитание преди раждането.

Заповядайте на 29 март (сряда) от 19 ч. в Йога Мандала (бул. "Мария Луиза" 58 ет. 4,5,6).

Необикновената книга-дневник излиза на 20 март и съчетава знанието на Запада с мъдростта на Изтока и над 10 години опит на авторката от работата й с бъдещи майки, синтез на техните въпроси, търсения и нужди. Книгата приканва бременната жена да участва съзнателно в най-голямото чудо – сътворяването на живота. Специално създадена да я съпътства в процеса на превръщането й в майка, тя ще й помогне да преживее и съхрани най-вълшебното време – докато тя и бебето са едно.

„Да се роди дете, без да се вложи съзнание в този процес, е пропусната възможност, която не се повтаря в живота. Докато Тя и То са едно е времето на истинското общу¬ване, в което се посяват семената на любовта и благоприятните възможности.“ Това твърди Росица Божкова-Михайлова, автор на „Докато аз и ти сме едно. От зачатието до раждането“.

От нейната лекция на 29 март ще научите:
От кога всъщност започва животът на човека;
Важността на вътреутробната опитност и преживявания;
Как преживяванията на майката се отразяват върху растящото в утробата й бебе;
Как може майката по време на бременността да дари благороден характер на своето дете;
Години по-късно - представяне на анкета със 100 жени за въздействието на тяхната пренатална работа;
Как се ползва книгата - дневник?

Росица Божкова-Михайлова е майка на три деца, психолог, писател, констелатор, йога инструктор и дула, фасилитатор на групи за себеразвитие и курсове за бременността и раждането. Основател е на студио за себеразвитие „Янтра“ и създател на авторския тренинг „Носещи живот“.

От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство. 

Специално участие в събитието ще вземат деца - възпитаници на Мюзик Плей България - културна организация, чиито цели са да се създаде здравословна културно-музикална среда за децата и подрастващите; да им се предаде любовта към изкуството; да се открият, събудят и развият музикалните таланти на децата.


Събитието е със свободен достъп.
Вижте повече за автора и книгата: http://iztok-zapad.eu/newsitems/newsitem/326