ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Религии, духовни учения > Нещата от живота и съпътстващите ги чудеса

Нещата от живота и съпътстващите ги чудеса

Нещата от живота и съпътстващите ги чудеса - Екатерина Илиева-Георгиева

Екатерина Илиева-Георгиева

05-11-2012

200

Мека

130/200 мм

0.23 кг.

978-954-321-984-1

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
10 лв. КУПИ

Описание

Понятията дух и душа са забулени в неяснота и твърде често значенията им са разменени, а това в голяма степен затруднява опознаването им. В тази мъглява и неосъзната материя ще се опитам да добавя още светлина, да подпомогна евентуалния читател и да го провокирам за индивидуални търсения и лично познание именно в тази посока. Всеобщото знание, макар и универсално, невинаги е точно изразявано и вярно разбирано, а познанието е поединично за всеки и е уникат. Личното познание е обработено знание, даващо плодове, то е знание изследвано и преживяно, знание, отпечатано в клетките на този, който го е познал.

- Екатерина Илиева-Георгиева

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Екатерина Илиева-Георгиева

Екатерина Илиева-Георгиева
Катя Илиева, както е известна за почитателите на балета и операта. Има духовната потребност да пише за най-съкровените неща от живота. Родена е в София. Завършва Държавно хореографско училище -­ София, балет през 1960 г. Примабалерина на Варненската народна опера, 1960-1965; балерина в Софийската опера, с прекъсвания за гастроли във Варна…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж