ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

България > Проза, романи > Библиотека "Магика" > Ернам

Ернам - Анатоли Кръстев, Тодор Касабов

Ернам

Анатоли Кръстев, Тодор Касабов

31-08-2012

180

Мека

16/60/90

0.22 кг.

946-954-321-640-6

Да

10 лв. КУПИ

Описание

Далеч назад във времето легендарният шумерски герой Гилгамеш извършва един от най-ярките си подвизи: убива страховитото чудовище Хувава.

Това става причина за поредица от събития, чиято развръзка е на прага да настъпи едва в наши дни – ала не само в нашия свят. Последиците от това геройство ще дадат отражение и на съдбата на Ернам – паралелен свят, еднакъв и в същото време безкрайно различен; свят на магии и магьосници, на превъплъщенци и на обикновени хора, на воини и на предатели, на доблест и коварство.

На помощ е призован младият Антон. Той има да учи много, а времето на Ернам изтича... Антон ще трябва да открие у себе си неподозирани способности, да взема съдбоносни решения, да убива и оцелява, докато открие, че е пионка в сложна игра на живот и смърт. Той ще се изправи пред битка – не само за собственият си живот и не само за любовта, която е срещнал на Ернам.

Залогът ще се окаже много по-голям.

Няма добавени ревюта за тази книга.

ернам
2012-08-31

прпоръчвам на всички мои читатели - приемете посланието на книгата като пътеводител- всички "красиви места" описани са неделима част от нашия свят-нашата вселена приемете, че съществуват някъде във времето и пространството и ги възприемайте като пргнозата за времето през следващия месец

Моля, влезте във профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.