ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Библиотека "Магика" > Ернам

Ернам

Ернам - Анатоли Кръстев, Тодор Касабов

Анатоли Кръстев, Тодор Касабов

31-08-2012

180

Мека

140/215 мм

0.22 кг.

946-954-321-640-6

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
10 лв. КУПИ

Описание

Далеч назад във времето легендарният шумерски герой Гилгамеш извършва един от най-ярките си подвизи: убива страховитото чудовище Хувава.

Това става причина за поредица от събития, чиято развръзка е на прага да настъпи едва в наши дни – ала не само в нашия свят. Последиците от това геройство ще дадат отражение и на съдбата на Ернам – паралелен свят, еднакъв и в същото време безкрайно различен; свят на магии и магьосници, на превъплъщенци и на обикновени хора, на воини и на предатели, на доблест и коварство.

На помощ е призован младият Антон. Той има да учи много, а времето на Ернам изтича... Антон ще трябва да открие у себе си неподозирани способности, да взема съдбоносни решения, да убива и оцелява, докато открие, че е пионка в сложна игра на живот и смърт. Той ще се изправи пред битка – не само за собственият си живот и не само за любовта, която е срещнал на Ернам.

Залогът ще се окаже много по-голям.

Още за автора

Анатоли Кръстев, Тодор Касабов

Анатоли Кръстев, Тодор Касабов
  Анатолий Кръстев e роден в гр. Стара Загора на 02.01.1962г. Машинен инженер. Завършил е ТУ-Варна. Випуск 92. Живее в гр. Варна. Работил е като оперативен работник в МВР. В момента работи като старши механик в „Римакем” ЕООД, „Агрополихим” АД Девня. „Ернам“ е първият му  сериозен опит в писането.   …

Виж повече

Коментари (1)

ернам (2012-08-31)

прпоръчвам на всички мои читатели - приемете посланието на книгата като пътеводител- всички "красиви места" описани са неделима част от нашия свят-нашата вселена приемете, че съществуват някъде във времето и пространството и ги възприемайте като пргнозата за времето през следващия месец

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж