ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Библиотека "Магика" > Ернам

Ернам

Ернам - Анатоли Кръстев, Тодор Касабов

Анатоли Кръстев, Тодор Касабов

31-08-2012

180

Мека

140/215 мм

0.22 кг.

946-954-321-640-6

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
10 лв. КУПИ

Описание

Далеч назад във времето легендарният шумерски герой Гилгамеш извършва един от най-ярките си подвизи: убива страховитото чудовище Хувава.

Това става причина за поредица от събития, чиято развръзка е на прага да настъпи едва в наши дни – ала не само в нашия свят. Последиците от това геройство ще дадат отражение и на съдбата на Ернам – паралелен свят, еднакъв и в същото време безкрайно различен; свят на магии и магьосници, на превъплъщенци и на обикновени хора, на воини и на предатели, на доблест и коварство.

На помощ е призован младият Антон. Той има да учи много, а времето на Ернам изтича... Антон ще трябва да открие у себе си неподозирани способности, да взема съдбоносни решения, да убива и оцелява, докато открие, че е пионка в сложна игра на живот и смърт. Той ще се изправи пред битка – не само за собственият си живот и не само за любовта, която е срещнал на Ернам.

Залогът ще се окаже много по-голям.

Още за автора

Анатоли Кръстев, Тодор Касабов

Анатоли Кръстев, Тодор Касабов
  Анатолий Кръстев e роден в гр. Стара Загора на 02.01.1962г. Машинен инженер. Завършил е ТУ-Варна. Випуск 92. Живее в гр. Варна. Работил е като оперативен работник в МВР. В момента работи като старши механик в „Римакем” ЕООД, „Агрополихим” АД Девня. „Ернам“ е първият му  сериозен опит в писането.   …

Виж повече

Коментари (1)

ернам (2012-08-31)

прпоръчвам на всички мои читатели - приемете посланието на книгата като пътеводител- всички "красиви места" описани са неделима част от нашия свят-нашата вселена приемете, че съществуват някъде във времето и пространството и ги възприемайте като пргнозата за времето през следващия месец

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж