ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Запад > Бизнес, икономика > Уорън Бъфет и тайните на мениджмънта

Уорън Бъфет и тайните на мениджмънта - Мери Бъфет, Дейвид Кларк

Уорън Бъфет и тайните на мениджмънта

Мери Бъфет, Дейвид Кларк

16-05-2012

от английски: Елена Филипова

160

Твърда

130/200 мм

0.27 кг.

978-619-152-045-9

Да

14 лв. КУПИ

Описание

Експертите Мери Бъфет и Дейвид Кларк, автори на бестселъра "Уорън Бъфет и анализът на финансови отчети" и отлични познавачи на т.нар. Бъфетология, предлагат уникално и достъпно ръководство за разбиране и усвояване на прозорливия начин, по който гуруто Уорън Бъфет управлява не само своя бизнес, но и своя живот.

Дори и в днешния икономически климат, когато толкова много инвеститори и големи компании фалират, Бъфет продължава да жъне успехи. За това разказва тази книга – тя отправя задълбочен поглед към философията на една несъмнено колосална бизнес фигура и ни разкрива как действа тя и как бихте могли да разберете, усвоите и използвате техниките й.

Уорън Бъфет и тайните на мениджмънта е поглед отвътре към мениджърските методи на Бъфет и предлага прости решения за успех както на начинаещите, така и на опитните бъфетолози, а и ни показва нагледно как и защо успехът в бизнеса и живота обикновено вървят ръка за ръка.

Сред най-запомнящите се мениджърски уроци от тази книга на един от най-успешните мениджъри в света е вниманието, което Уорън Бъфет обръща на основното: да обичаш своята работа.

- Стивън Денинг

Няма добавени ревюта за тази книга.

още за Уорън Бъфет
2012-05-19

Книжките на снахата на Бъфет за забавни, но има по-сериозни по темата Бъфет, които не са излизали на български. Например може би най-добрата книга за него (и от малкото, които са базирани на негови интервюта) е на Алис Шрьодер (Alice Schroeder - The Snowball: Warren Buffett and the Business of Life). Доста хитовa е и книжката "Poor Charlie's Almanack: The Wit and Wisdom of Charles T. Munger" на Чарли Мънгър - най-близкият приятел и бизнес партньор на Бъфет, който е изиграл огромна роля в живота му с мисловните си схеми, които са комбинация от общо взето всички основни науки. Ще е чудесно, ако ги видим най-после на български.

Моля, влезте във профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.