ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Бизнес, икономика > Маркетинг > На 1 клик разстояние

На 1 клик разстояние

На 1 клик разстояние - Александър Ненов

Александър Ненов

10-05-2012

224

Мека

140/215 мм

0.27 кг.

978-619-152-040-4

Няма наличност

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
12 лв. 8 лв.

Описание

В интернет има място за всеки. Той ви дава свободата да минете отвъд – без ограничения в търговската и рекламната площ, работното време и бизнес моделите. Можете да създадете не само собствен бизнес, а дори собствена бизнес ниша, в която да сте лидер. Мястото в интернет не е ограничено и там няма привилегии – ако си добър, успяваш, ако си посредствен – губиш. Най-ценното е, че интернет дава възможност на човек с мечта, силна мотивация, желание и инвестиция от 100–200 лв., да се конкурира и дори да задмине корпорация, инвестирала милиони в своите проекти.

Въпросът е – стиска ли ви? Ако да, тази книга ще ви посочи всичко, от което имате нужда, за да започнете още днес бизнес в онлайн пространството.

 

Съвети, полезни и за начинаещи, и за напреднали. Ако искате да създадете нов сайт или да разработите по-добре сегашния - тази книга е задължителна за вас. Най-ценното в нея са личните истории, съветите от преживения опит, реалните примери от интернет общността в България. Винаги е полезно да се поучите от чуждия опит, вместо да поваляте сами стените пред вас...

 - Стоян Тошев, главен редактор на Hicomm.bg

 

Официален сайт на автора: www.alexnenov.com.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Александър Ненов

Александър Ненов
Александър Ненов е български интернет предприемач, автор на книгите „На 1 клик разстояние“, „Как да печелим от интернет?“ и „Интернет безопасност“, гост-лектор на различни семинари и обучения, сред които TEDx Varna, StartUp Blagoevgrad 2013, Маркетинг с нулев бюджет, Интернет с нулев бюджет, TravelMind. Става известен още в зората на интернет, когато заедно с брат си, Асен Ненов, през 1999 година създават сайта…

Виж повече

Коментари (6)

Петър Иванчев (2013-09-09)

Книгата ме изненада приятно!

Вера (2013-04-16)

Не съм чела по-добра книга за предприемачи в последно време.

Венелин (2013-03-05)

Отвори ми очите за доста неща. Препоръчвам

Велислава Маринова (2013-03-05)

Поздравявам ви за тази книга. Похвално е, че има хора които са готови да говорят за Интернет без заобиколки и преструвки и да го покажат такъв какъвто е.

Милен Игнатов (2013-02-06)

Явно автора е истински предприемач. Книгата е лишена от глуповати разтягания на локуми и съдържа изцяло ясни примери и факти, които всеки може да приложи 1:1 в своите проекти. Поздравления.

Радослав (2012-05-26)

Прекрасна книга. Дава повече факти от колкото предполагах. Дори някой от нещата са доста пикантни...

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж