ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Наука > Библиотека "Красив ум" > Материалът на мисълта

Материалът на мисълта

Материалът на мисълта - Стивън Пинкър

Стивън Пинкър

25-01-2013

от английски: Бойко Пенчев

616

Твърда

140/215 мм

0.84 кг.

978-619-152-154-8

Няма наличност

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
35 лв.

Описание

Стивън Пинкър, автор на изключителните научни трудове „Езиковият инстинкт” и „Как работи умът”, защитава по внушителен начин името и репутацията си на един от най-изтъкнатите съвременни учени. Блястящ психолингвист и когнитивист, Пинкър продължава да разнищва тъканта на мисленето и характеристиките на ума с интелектуално предизвикателния бестселър „The Stuff Оf Thought”.

Пинкър, който няколко години е директор на Центъра по мозъчни и когнитивни науки в Масачусетския технологичен университет, а в момента е професор по психология в „Харвард”, трудно може да остави равнодушен който и да е читател и тази книга само затвърждава заслужено провокативния му имидж.


Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Стивън Пинкър

Стивън Пинкър
Стивън Пинкър (роден през 1954) е канадски психолог и автор на редица популярни книги. Той е психолингвист и когнитивист; няколко години е директор на Центъра по мозъчни и когнитивни науки в Масачусетския технологичен университет, а в момента е професор по психология в "Харвард". Огромна популярност придобива с книгите си “Езиковият инстинкт” (1994), “Как работи…

Виж повече

Коментари (4)

Вили (2012-11-14)

Радвам за новата порция предизвикателство - книга за ума! :) Благодаря на издателството и още много да ни радва.

Браво! (2012-05-19)

Поздравления към издателството и за Пинкър, а след тази новина - и за Канеман (ако можете, издадете по-натам и нещо от съвместната му работа с Тверски)! Продължавайте в същия дух!

Изток-Запад (2012-05-10)

Здравейте, определено не по-рано от есента. Съвсем скоро ще издадем друга велика книга в областта на мисленето: Thinking, Fast and Slow на Даниъл Канеман.

Въпрос (2012-05-10)

Кога се очаква издаването на книгата?

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж