ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Наука > Библиотека "Красив ум" > Материалът на мисълта

Материалът на мисълта

Материалът на мисълта - Стивън Пинкър

Стивън Пинкър

25-01-2013

от английски: Бойко Пенчев

616

Твърда

140/215 мм

0.84 кг.

978-619-152-154-8

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
35 лв. КУПИ

Описание

Стивън Пинкър, автор на изключителните научни трудове „Езиковият инстинкт” и „Как работи умът”, защитава по внушителен начин името и репутацията си на един от най-изтъкнатите съвременни учени. Блястящ психолингвист и когнитивист, Пинкър продължава да разнищва тъканта на мисленето и характеристиките на ума с интелектуално предизвикателния бестселър „The Stuff Оf Thought”.

Пинкър, който няколко години е директор на Центъра по мозъчни и когнитивни науки в Масачусетския технологичен университет, а в момента е професор по психология в „Харвард”, трудно може да остави равнодушен който и да е читател и тази книга само затвърждава заслужено провокативния му имидж.


Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Стивън Пинкър

Стивън Пинкър
Стивън Пинкър (роден през 1954) е канадски психолог и автор на редица популярни книги. Той е психолингвист и когнитивист; няколко години е директор на Центъра по мозъчни и когнитивни науки в Масачусетския технологичен университет, в момента е професор по психология в "Харвард". Огромна популярност придобива с книгите си “Езиковият инстинкт” (1994), “Как работи умът?”…

Виж повече

Коментари (4)

Вили (2012-11-14)

Радвам за новата порция предизвикателство - книга за ума! :) Благодаря на издателството и още много да ни радва.

Браво! (2012-05-19)

Поздравления към издателството и за Пинкър, а след тази новина - и за Канеман (ако можете, издадете по-натам и нещо от съвместната му работа с Тверски)! Продължавайте в същия дух!

Изток-Запад (2012-05-10)

Здравейте, определено не по-рано от есента. Съвсем скоро ще издадем друга велика книга в областта на мисленето: Thinking, Fast and Slow на Даниъл Канеман.

Въпрос (2012-05-10)

Кога се очаква издаването на книгата?

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж